NHL-spelare tävlingar och tröjor Detaljer om NHL-spelareens tröjor

29 december, 2017

Thomas Vanek gjorde två gånger med Canucks 5-2 på Blackhawks

Filed under: Okategoriserade — trojanhlachat @ 9:11

Att ha på sig en NHL Tröjor Thomas Vanek trodde att det skulle bli en av dessa nätter efter att han blev rånad av Anton Forsberg på två pekade möjligheter under den första perioden. Han hade rätt – inte precis som han tänkte.

Bär en Vancouver Canucks Tröja Vanek gjorde två mål och hade tre assists, och Canucks avslutade en fyra-matchande förluststreck med en 5-2 seger på Rogers Arena på torsdagen.

Vanek kombinerat med linemates Brock Boeser och Sam Gagner för fem mål och sju hjälper till i sitt tredje spel tillsammans. Gagner hade två mål och en assist, gjorde Boeser i sitt fjärde raka spel och hade tre hjälp och Jacob Markstrom gjorde 30 sparar för Canucks (16-17-5), som vann för andra gången i 10 matcher (2-7 -1).

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress